dijous, 28 de gener del 2010

Quin fred!

Si voleu que us digui la veritat, ja tinc ganes de que comenci a fer més caloreta i bon temps; poder anar a fer excusionetes a la muntanya, voltar amb la camper per qualsevol lloc lluny de casa!
Fa molts i molts dies que no fem excursionetes amb els papis, i és que claro a mi encara me cauen los mocs i tinc una mica de tos i mama tampoc no s'ha trobat massa bé, a més de tenir un ull ben morat, quina tia! va caure esquiant i fa una pinta que sembla que s'hagi barallat amb algú, jajaja! no la puc deixar sortir de casa sense mi!
Ara el que faig cada dia és anar a la guarderia, quan hi arribo em fa mandra queda'm però una vegada a dins amb els nens i les "senyus" m'ho passo força bé, sobretot quan sonen cançons i ballem, és super xuli ballar i m'ha dit la senyu que jo en sé mooolt, claro! perque amb papa ho fem tot sovint! jijijijiii
Avui mama treballa, però m'ha vingut a buscar igual, i sabeu que, encara que fa molt fred m'ha vingut a buscar amb la bici... bien! bona senyal!!! ara estic a casa iaia on he dinat i esperaré a mama. I papa?...mmmmm.... pos ahir va treballar tot lo dia però avui al matí m'ha deixat a la guarde i ara...mmmm... segur que deu estar a la muntanya el dolent! Aiiisssh! només em vull fer gran per fer com ell, quina vida! jejeje
Pos espero aviat poder explicar-vos alguna excursioneta, que si he sentit bé als papis per casa aquest cap de setmana toca... bien!!!! A veure si és veritat.
Una abraçada per tots i abrigueu-vos bé que fa mooolt fred!!!

dimecres, 27 de gener del 2010

Les primeres de l'Any!




Doncs amb el que portem d'any ja he fet 2 curses d'esqui de muntanya. A veure si poc a poc li anem agafant el truquillo. Us he de dir que és l'esport dels que practico on tècnicament avanço menys, però algo avanço...


La primera cursa on vam anar juntament amb l'Anna va ser a Cauterets (França). Vam deixar a l'Aran amb la Iaia...(ufff pobreta!!)
L'Anna es va estrenar en les competicions d'esqui de muntanya. Llàstima que la meteo no ens va acompanyar en el seu debut.
D'aquí el Pallars vam anar amb el Jabvier, la Vane i Llovich. La Marta i Garreta havien d'anar al Crononiu (La Molina), però ens van aconseguir un apartament a Cauterets on vam estar molt bé.(Merci!!!!!)
Al matí a primera hora nomes aixecar-nos ja veiem que esta plovent...ooooh, quin remei!! Despres de fer un bon esmorzar tots a la furgo del Jabvier i cap a pistes. Ja sabiem que havien canviat el recorregut i que tot l'itinerari seria per l'estació. I encara gràcies perquè abaix plovia, ens envoltava una boira espesa, el risc d'allaus era elevat i no es podien fer gaires invents.
Un cop fets els preparatius vam anar a la sortida i sense haver escalfat per culpa del marujeo que portavem... van donar la sortida. Els primers 300metres de desnivell eren per una pista forestal, coberta de neu però que anava molt planera... uffffff. Nomes sortir em vaig colocar a prop dels primers, ja sabia que marxarien, però vaig intentar treure la meva millor tècnica en el lliscament. Poc a poc m'anaven treient distància, però per darrera no m'avançava ningú... Oh si!! en Poma, que havia tingut problemes amb els esquis. Em va avançar mantenint un ritme que vaig intentar seguir una estona, però de seguida vaig veure que si continuava petaria aviat... jo a lo meu! i li vaig dir adeuuuu, com fa l'Aran amb la maneta.
Un cop vam acabar la primera pujada, vaig fer el canvi tot lo be i ràpid que vaig saber (recordant els consells de la Mireia M.) per despres fer una baixada agonica de uns 300m/d amb boira i neu a la cara...vaia trunyo!! Sort que era fàcil.
La segona pujada anava per feina, seguiem el recorregut de una pista vermella. Hi havia un mur força llarg on em vaig trobar molt bé i vaig recuperar gran part de la distancia que m'havia tret el 5è. I just abans de la meta vaig tirar l'últm cartutx per avançar-lo. Finalment 5è a certa distancia del Vendri. Però és el cop que he estat més a prop seu en una cursa hivernal.
Ràpid em vaig tapar i a baixar a animar a l'Anneta, que anava uns metres darrera de la Vane. La vaig animar una bona estona mentre em posava les pells als esquis, desprès la volia atrapar i fins a la meta quasi no li vaig poder dir res més del fart d'esbufegar que em vaig fotre.
Estava contenta i deia que li havia agradat...Ufff menos mal. Amb el dia que feia, era difícil trobar algo positiu.
Ens vam reagrupar i tots cap al apartament a fer una dutxeta calenta... mmm que be!! Dinaret amb sobretaula comentant la cursa i despres 3h 30 de cotxe fins a Tremp a veure l'Aran!!!


La segona va ser aquest diumenge passat a la primera edició de la Cronoespot.
L'Anneta no va poder vindre per problemes intestinals i es va quedar amb l'Aran. Sort que era a la vora de casa i aviat vaig estar amb ells.
Així que manomano amb Jabvier agafem el Jimny i cap a Espot.
Un cop allà marujeo al màxim perquè la majoria de gent eren coneguts. De seguit estavem a la linea de sortida esperant el gran moment...
La sortida a tooope com sempre, vaig fotre 4 crits als primers i desprès ja em vaig anar despenjant del grup capdavanter. Poc a poc s'anaven distanciant, però en aquest cas al final de la pista de "la roca" vaig notar l'alè del Gastón que, amb mitja marxa més que jo em va anar avançant. Torno a mirar enrera i veig un xavalet amb un mono de la catalana... ui,uii... que aquestos van valents!!
El vaig anar control.lant fins al final. Al muro de la "botja" hi havien unes conversions bastant planes on me'n vaig sortir prou be. Em vaig guardar una mica de xispa per si abans de l'arribada al xavalet se li passava pel cap de tirar un petardo. Tot controlat, Al final El Gaston a poc més de un minut i el primer a menys de 3 minuts.
Vaig trigar 35min 17seg i vaig quedar el 6è.
Dinaret, marujeo i felicitacions... cotxe i cap a casa a veure la family!!

dilluns, 25 de gener del 2010

Anem sumant...


ANY 2007:

El mes amb més desnivell: Juny amb 38.900 m/d +
El mes amb menys desnivell: Agost amb 9.942 m/d +
La mitja de metres positius per mes: 19.600 m/d +
Desnivell total: 235.200 m/d +


ANY 2008:

El mes amb més desnivell: Juny amb 25.000 m/d +
El mes amb menys desnivell: Setembre amb 14800 m/d +
La mitja de metres positius per mes: 19.750 m/d +
Desnivell total: 237.100 m/d +


ANY 2009:

El mes amb més desnivell: Juliol amb 71.100 m/d +
El mes amb menys desnivell: Setembre amb 18.200 m/d +
La mitja de metres positius per mes: 25.155 m/d +
Desnivell total: 301.860 m/d +

Ha estat aquest 2009 l'any que he fet més metres positius degut a que he preparat l'Ironbike que vaig fer al mes de Juliol.
Alguns d'aquests metres els he fet amb l'Aran, així ja va veient com anirà el tema aquests anys seguents.

dilluns, 18 de gener del 2010

1er dia... diferent

Pos avui al matí he estat amb molts nens, jugant, barallant-me, plorant, rient,... i els papas no hi eren! Papa m'ha deixat tot sol a les 9 del matí i fins l'hora de dinar no m'ha vingut a buscar,... a mi em sembla que mama no ho sap, ui quan ho sapiga... li fotrà una bronca!!! jijijiji
Al principi me enfadat una mica però com tots els nens estaven contents i jugant desseguida m'ha passat!
Demà m'ha dit papa que hi tornaré, però em sembla que em quedaré am mama a veure si així no hi vaig!
Us he explicat això perque ara feia dies que no feia res interessant, me vai posar malalt i m'han fet estar tancat a casa molts dies! Sort que ja me posat bò!!!!
I un dia d'aquests a veure si vaig a pendre el sol a la neueta que ja en tinc ganes, a més els papis estan molt morenos i jo no... això no pot ser!!!
Ah! Sabeu que mama ahir va fer una cursa amb esquís!!!! La meva mama la millor!!!!!! A veure si a la pròxima la puc anar a animar!

dijous, 7 de gener del 2010

BON ANY A TOTS!!!

Sabeu, demà tindria que començar la guarderia però no puc perque me posat malaltó i ja fa 5 dies que no surto de casa, bé sí que he sortit però només per anar al metge i això no m'agrada!
Però ja estic millor. Mama de tant en tant em posa una cosa a la boca per fem emprenyar, ella diu que és per curam i respirar millor... i a mi me sembla tot lo contrari, però claro a mama se li ha de fer cas!
El Nadal per això ha estat molt divertit! Primer va ser el meu cumple, després vam fer cagar la tronca i mooolts regalos eren per mi!, dinars amb tot de familia que no sabia ni que tenia, Cucaliu!!!! M'ho vai passar tant bé... tot de joguines i nens... no volia marxar cap dia!,papa em va portar a la Festa de Fi d'any que va ser molt i molt xula, fins i tot ens vam menjar lacasitos per celebrar el nou any, per cert BON ANY A TOTS!!!.


El nou any de moment m'ha portat una bronquitis... i molts regalos dels reixos, els coneixeu? Jo no els vai poguer anar a conèixer però els vai vere passar per davant de casa i quan jo dormia em van venir a deixar regalos ... ole ole!!!
Demà torno a anar al metge... quin rollo! potser la setmana que ve ja puc sortir al carrer; aquesta nit creuaré els dits perque aviat pugui sortir a jugar, mentrestant només puc jugar per casa i sort que aquest Nadal i Reis m'han portat molts regalos!!!!


Una abraçada per tots!

dimarts, 5 de gener del 2010

Material d'Esquí de Muntanya SCHIA

Tant aquesta temporada com l'anterior he tingut, per provar i vendre, material d'esquí de muntanya de la marca Schia.
Aquest any hi han hagut canvis en les punteres i les taloneres, alleugerint-les i maquillant-les per que siguin més vistoses i competitives i s'han introduït en la producció d'esquís de carboni, que fins al moment han donat molt bon resultat.
Totes aquestes novetats i un preu molt bò amb comparació altres marques farà que cada cop es vegin més fixacions i esquis Schia per les nostres muntanyes.

Mes info a : www.schiameccanica.com