dilluns, 31 de març del 2008

Despedint el Març

Una vegada acabada la Setmana Santa i tornant a tenir tranquilitat per les muntanyes del Pallars, hem reprès l'activitat tot tenint com objectiu la cursa Non-stop de Pedals de Foc. Un repte massa dur potser, i que a durant les últimes hores m'he plantejat varies vegades tot repetint-me "vols dir Anna que ets capaç de fer això...?" i es que a vegades penso que això d'anar amb gent tan curtida em fa flipar-me una mica... ja es veurà; el que és cert, és que l'altre dia quan omplia la butlleta d'inscripció a la cursa em vaig acollonir força! Qui em mana a mi fer aquestes salvatjades!!!!!!
Dilluns, dia de la Mona. A muntanya fa força mal temps, així que amb el Javi i el Dani decidim fer unes antenes abans de menjar-nos la Mona. Baixem pel sender de casa Cassasses i fem també el de comportes.
Dimecres, per continuar acumulant quilòmetres amb btt, el Dani i jo sortim a fer el tomb per les Collades de Baix. Ens surten 50Km i 1.600m de desnivell.
Divendres, canviem de zona. El Dani ha quedat amb el Mariano a Anya, prop d'Artesa, per fer una ruta amb btt. M'apunto! tot el que sigui fer una ruta nova m'agrada i em motiva! Finalment ens reunim 5 curtits i jo. Una ruta molt xula amb les característiques rampes matadores i el puja i baixa trencacames que no s'acaba mai!!! Surten uns 40km i 800 metres de desnivell.
Dissabte, Esquí de muntanya a Boí-Taüll. M'ha quedat la cara ben cremada... i sort que m'he posat crema! el Javi i jo fem 1000m/desn. (1 pujada) mentre que Xerpa en fa 2.
Diumenge, Btt freeride a Montsó. La pujada l'hem fet a un ritme progressiu, com més amunt més ràpid... morta he acabat! i la baixada una passadaaaa!!! Ademés avui amb l'ajuda del Dani he forçat alguns trams dificils i he acabat molt contenta!

Resum Setmana:
- Piscina: 2.000 metres.
- Btt: 120km
- Esquí de muntanya: 1.000m/desn.

Fotos:
Poble d'Aramunt vell.

Pobla. Abans de sortir cap a Montsó.

diumenge, 23 de març del 2008

Córre i Btt

Tinc les cames fetes pols, així que avui em mereixo un descans que també em servirà per fer altres coses, ja que l'esport no ho és tot en aquesta vida!, encara que hi ha gent que així ho fa semblar... és malaltia tan curtiment!!!

Dijous 20, la colleta dels curtits de Tremp van sortir amb bici de carretera, però jo no en tinc i de moment tampoc me la penso comprar, si ho fes seria la 10a bici a casa... masses bicis!!! Doncs jo vaig buscar una activitat alternativa, sortir a córrer. Em vaig trobar força bé i vaig acabar fent més del que en principi havia pensat; tremp - pou del gel - tendrui - circuit motocros - tremp (1h). A la tarda em feien un mal les cames que no podia ni caminar... que vull, amb 1 mes sense córrer no hi ha miracles!

Divendres 21, sortida amb btt amb el Javi i el Dani. Tremp - Santa Engràcia - Serra de Gurp - Sant Adrià - Tremp. De quilòmetres, vora els 50 (ara no els recordo) i aprox. unes 5 hores amb 1.600m de desnivell positiu.
Ha sigut una ruta molt xula que no haviem fet mai en aquest sentit, m'ha agradat! A l'alçada de Sant Adrià hem baixat per un sender, el qual ens vem currar el passat estiu el Dani i jo ja que estava molt perdut, i després em empalmat amb el recorregut d'enduro que es va fer el cap de setmana passat per aquests paratges. Molt guai!!! La pena és que en aquest punt ja s'ha posat a ploure a saaaco i em optat per agafar la carretera de Trendrui i... cap a casa!

El Javi tenia especial interés per sortir al meu bloc amb una foto (cap problema!!!), així com m'ha explicat que hi ha gent que no fa comentaris però els cotillea tots i després ho critica, eh Conrad!, doncs t'invito a que participis i deixis un comentari, més que res perque jo pugui saber el que no t'agrada del bloc, tota crítica constructiva ajuda a millorar.

I ara deixo unes fotos per la Serra de Gurp:

dijous, 20 de març del 2008

Estic viva!!!

Feia 1 mes i 2 dies que no donava senyals de vida, però és que he estat força liada i... lo primer és lo primer! Però estic bé i amb ganes d'explicar moltes i moltes coses!!!
Primer dir que l'etapa d'esquí de muntanya ja m'està començant a cansar,... i és que jo em canso ràpid, m'agrada variar i ara el que tinc ganes és que comenci el bon temps, posa'm el culotte curt i començar a pedalar com una botja! Perque deixo constància aquí que si en el seu moment estic amb possibilitats i no hi han contratemps d'última hora, aquest any faig la Pedals de foc non-stop, mireu si estic motivada!
Aquesta setmana he començat a agafar la bici, i és que per setmana santa m'han tancat la piscina i ho estic passant força malament..., i les sensacions són bones, però he de millorar i posa'm les piles si vull estar unes 18 hores pedalant (crec que és possible) i fent la volta al Parc Nacional.
Així que de moment primers contactes amb les bicis (ja que estic agafant tan la de free com la de rally) i disfrutant a tope!!!
Deixo unes gravacions d'avui a les antenes amb el Xerpa (Xerpa donde vas...!!!):